måndag 29 november 2010

fast på en ö

jag är på öland. öland är precis som vanligt, men jag märker att jag blivit liiite mer handlingskraftig sen jag var här sist. kul. men jag trivs inte alls. nu vill jag åka iväg.

blä

lördag 27 november 2010

keepin' up the good work

dåliga saker att göra när man är bakfull:

noppa ögonbrynen
klippa luggen
borsta ur jättetrassligt hår
klippa bort tvättlappar från dyr ullkofta
flytta malmö-öland i snörusk

gissa vad jag gör idag?

fredag 26 november 2010

pop up

itadakimasu!

mat idag:
13 bitar sushi
16 pannkakor

rent matmässigt känner jag att en dag inte kan bli bättre. mätt och glad ser jag på Spice and Wolf, anime från 2008 som har legat på min lista ett bra tag. älskar. Horo är fantastiskt snygg. naken för det mesta. räv-människa. drömtjejen.
somnar om en stund. en dag kvar i malmö. allt är konstigt.



tisdag 23 november 2010

M J

klicka på bilden och zooma så ser du de snygga benen mycket bättre

söndag 21 november 2010

spiegel im spiegel

igår drack vi öl på katrineholmvis, jag och sandra. då tar man en shot med ölen. och så blir man svinfull och jättebakis. idag är jag bakis. har ätit äckligt potatismos med ketchup och druckit citronvatten. min kudde ligger på toaletten, minns inte varför jag la den där. nu ska jag gå till molly och klappa bebis. hoppas jag överlever syrehalten där ute.

lyssnat på detta nästan hela dagen. en klassiker.

onsdag 10 november 2010

girls 1st

Alltså, tjejen som har flyttat från karlstad till stockholm för att läsa foto och pratar på den där libresse-girls 1streklamen på spotify, är hon handikappad?

tisdag 9 november 2010

allting har en ände men korven den har två

Men nu sysslar jag ju inte med korv utan hamburgare och det har ett slut. min sista lediga dag idag. efter ett pass imorgon och ett på torsdag går jag från burger king och ämnar inte komma tillbaka, i alla fall inte med samma intensitet liksom. outar det nu så slipper jag skämmas om jag hamnar på helgjobb där sen.


här är min bästa julia på nyårsafton. fick sova hemma hos henne sen för jag räknade med att molly inte skulle släppa in mig. det visade sig att jag hade haft rätt. tur att jag var smart och fick sova gott i alla fall. bra när man kan lita på att någon är opålitlig!


vi super till. också nyårsafton.


superkändisar jag har serverat/pratat med på BK:



och allt är sant.

onsdag 3 november 2010

revenge

idag tvättade jag mina överäckliga strumpor som jag har på jobbet ihop med olgas tvätt som redan låg i tvättmaskinen. det kan hon gott ha. haha.

happiness is a warm gun yes it is

jag kommer ibland på mig själv med att bli förbannad när olga skrattar. alltså, det känns som att jag på nåt sätt inte unnar henne lycka! varför inte då? jag har ju redan listat en del grejer som irriterar mig, och även om den listan inte är komplett (nu tex är jag sur över att hon lägger tvätt i tvättmaskinen utan att tvätta. halvkul att ta ut hennes smutsiga trosor när jag hade tänkt tvätta en annan färg. och räknar hon med att jag ska tvätta hennes tvätt egentligen?!) så är det väl ändå inte skäl nog att missunna en tjej att skratta? tänker att det kanske är så att jag föraktar henne del. att hon aldrig går ut, inte har några vänner, har en miljon silverfiskar i badrummet, en miljon bananflugor i köket... jävla brud. fuck u, du får inga mer pengar av mig.

tisdag 2 november 2010

thursday I don't care about you

Jag försöker packa ihop mitt rum, det går långsamt. lämnar malmö sista helgen i november, det känns nästan hundra procent bra. nästan.
idag jobbar jag mitt sjunde sista pass på BK. sista dagen blir nästa torsdag. jag har typ lite lätt feber och känner mig allmänt kass. har glömt bort hur det är att ha ett jobb där ingen vill döda en om man sjukar sig en dag. Men nu är det inte så farligt, vet att jag bara har några dagar kvar ju. men det har varit ganska jobbigt. Glad att jag gör som jag vill och slutar. Bra tjej, lisa. du är duktig.
Se till att packa ihop rummet i lådor också