måndag 28 februari 2011

greetings from over seas

hej bloggen. nu ar jag i indien. det ar knasigt. lovin' it. det ar den sista februari idag och jag ska ga ut pa terassen och lapa sol. som en katt.


<3

torsdag 17 februari 2011

sayonara

det enda asiatiska språk jag kan säga hej då på (japanska). men på måndag sticker jag till indien och kommer tillbaka till sverige till sommaren. far till malmö ikväll (tror jag, kanske imorgon bitti men helst ikväll, får se om jag hinner. håller på att packa.).
hej då på ett tag, bloggen. jag ska skriva nåt fint utan å ä ö där borta till dig.

krams

tisdag 15 februari 2011

mat för magen

jag hatar att laga mat. men äta måste man ju för annars dör man osv.
och allt ska ju ändå blandas i magen.











1 bakpulver-pannkakor med glass och björnbär + smör, salt och socker
2 bakpulver-pannkakor med glass, grädde, jordgubbssylt, smör och salt. säkert socker också
3 pennepasta med pastasås från euroshopper och turkisk youghurt som jag snodde av olga
4 pulvermos med lingonsylt och falafelbollar
5 funghi med vitlökssås från möllans pizza (bästa pizzerian)
6 pannkakor med stekta champinjoner och gräddfil
7 ägg
8 currynudlar
9 pennepasta med ketchup

måndag 14 februari 2011

och idag snubblade jag på mina egna skosnören

jag har en fånig ovana: att hitta på saker. till exempel när jag var tolv hittade jag på att jag inte tycker om att dricka mjölk, och sen dess har jag inte gjort det. vid samma tidpunkt bestämde jag mig också för att jag inte gillar coca cola, och så slutade jag upp med att dricka det också. och idag är de två smakerna så himla främmande för mig, jag dricker en liten klunk ibland, med nåt års mellanrum eller så, men det smakar lustigt. minns att jag gillade både mjölk och cola när jag var tolv. men jag sa till mig själv att det var äckligt och jag höll med.

nuförtin ljuger jag ihop andra grejer. särskilt bra har jag blivit på att ljuga ihop att jag är kär. gillar ju tanken på att vara kär. jag har liksom övat på att lura mig själv i tio år minst och är det nåt jag är dålig på så är det att komma på när jag ljuger och när jag tänker sanning. skitsvårt!

miraklet med pop



jag har i alla fall röda naglar idag, precis som henrik berggren

söndag 13 februari 2011

dammsugare och gös

idag städar vi. få saker ger mig så mkt ångest som ljudet av dammsugaren. att mamma eller pappa dammsuger hela huset medan jag sitter vid datorn eller spelar tv-spel och tycker att vi hade kunnat vänta med att dammsuga en vecka till. skuldkänslan! öööhhhh. dislike. jag ska ta en dusch istället och hoppas på att pappa är färdig sen. ikväll ska vi ut och äta middag för att liksom önska mig lycka till i indien. jag önskar mig gös.

UPDATE kl 19.58: jag har ätit gös! det var asgott!

fredag 11 februari 2011

bd forever

jag har lärt mig att vika små origamistjärnor. det är nog närmre sexti stycken i en burk nu. här är en:


visar mina fina strumpisar också. fina.

ofta tänker jag tillbaka till tiden jag var fjorton och önskar att jag hade färgat mitt hår svart och ritat stjärnor i ögonvrån. i verkligheten hade jag väldigt lågt skurna jeans och tröjor som jag vek upp så att man såg lite mer av magen. önskar att jag hade satsat på kajalstjärnorna istället, det är inte lika fint när man är tjugo som när man är fjorton. aja!

fredagsfilm

blog it up sa molly å jag ba yes:


onsdag 9 februari 2011

ASHITA DATTEBAYO!!!!!



ALLTSÅ JAG KRÄKS JAG ÄR SÅ UPPSPELT INFÖR DET HÄR! JAG HAR VÄNTAT PÅ DET HÄR SEN 12 AUGUSTI!
IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!1111111 NARUTO!!!!!!!11

tisdag 8 februari 2011

kroppsspråk

en rörig samling bilder från mitt weheartit-konto med tatueringar. mest fåglar. inte mycket kinesiska tecken.














lördag 5 februari 2011

been there, done that, mess around.



jag och mina punk-naglar ska dricka öl. KALMAR! YES!

att skjuta sig själv i foten



jag kan hylla Ocarina of Time hur länge som helst men höjdpunkten är fan Dark Link. han kopierar alla dina rörelser, hoppar upp på ditt svärd när du slår mot honom, smyger upp och hugger dig i ryggen... DARK LINK! för mig får de gärna göra ett helt zelda-spel med honom i huvudrollen. jobba med ganondorf liksom, mot zelda. döda zoras och små kokiri-barn. men gorons vill jag helst inte skada, det vill nog inte dark link heller. tror jag.

fredag 4 februari 2011

istället för musik: förvirring

solen sken och bländade mig på ett ganska trevligt vis när jag körde över ölandsbron. det var varmt och vindstilla när jag satt på farstutrappan och vände ansiktet mot solen. jag såg gräset titta upp här och där i trädgården. sen blev det ingen bra dag ändå och här sitter jag och är förvånad. skulle inte allt lösa sig när det blev vår?!

torsdag 3 februari 2011

slå på stort, det har vi alltid gjort, så det är bullfest hela dan



häromdagen gjorde jag semlor + egen mandelmassa för första gången i mitt liv. mandelmassan blev helt stört kungligt god med mest mandel och inte så mycket av det andra. semlorna luktade mest ammoniak av hjorthornssaltet och jag kände ingen annan lukt i näsan på tjugofyra timmar. när bullarna hade fått ligga och lugna sig ett tag vispade jag grädde och så blev det sjukt goda semlor av alltihop. fula blev dom också. har tyvärr ingen bild på dom, annars hade jag gärna visat. fula och goda, som smurfarna.

onsdag 2 februari 2011

black coffee + mjölk



frukost klockan elva, elvakaffe klockan halv ett. nu ska jag nog spela lite tvspel.

tisdag 1 februari 2011

jag ska måla hela världen lilla mamma



jag har målat naglarna! när jag jobbade på restaurang (burger king that is) målade jag aldrig naglarna för det var så tradigt att bara få ha det i en kväll innan jag var tvungen att ta bort det igen. för när man jobbar på restaurang får man inte ha nagellack, no no. men när man är arbetslös får man. två färger samtidigt tillochmed.

men helvete vad svårt det var att fota färger med photobooth! arton bilder fick jag ta. *JOBBIGT ATT FOTA SIG SJÄLV I WEBCAM* höhö not.
skam den som ger sig. titta på fina färgerna här. rosa och vit!