tisdag 30 augusti 2011

älskar att fylla i nya listor. snodd från niotillfem.

BRUKAR DU KOMMA I TID:
ja, jag är den som står och väntar. tack gode gud för att jag röker för annars skulle jag ofta känna mig obekväm och dum.
HAR DU BRA KONDITION:
nej. jag trodde att jag hade det men höll på att dö efter tio minuter på pappas löpband i vintras. nästa dag sprang jag elva minuter och sen dess har jag inte löptränat mer. ibland springer jag när jag är full, då är det kul och inte jobbigt.
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
jag tror att det var gruppbilden från bob hund:

















linas bild

HUR KÄNNER DU DIG NU:
helt okej. jag sminkade mig just och nu är jag lite gladare. annars är jag trött på jobb och trött på gråa dagar. saknar lite action.
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
har sjukt dålig koll på vad jag har för kläder egentligen. mycket är kvar på öland, mycket ligger i lådor här som jag inte orkar dra fram. har mest på mig svart nu för det är enkelt. men egentligen tycker jag det är tråkigt. fast jag är snygg i svart så det är ändå okej
BLIR DU BRA PÅ KORT:
nja. jobbar på att tycka jag är fin när jag egentligen tycker att jag är ful. tar tex aldrig bort facebooktaggar.
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
i förrgår när jag såg klart Monster. det var egentligen inte så himla sorgligt, jag blev mest sjukt exalterad
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
nej
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
satt hemma och tänkte att jag skulle vila men jag tyckte det var tråkigt. så nej.
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
kaffe
KAN DU LAGA MAT:
blev ertappad av björn i kollektivets kök när jag gjorde spaghetti med uncle ben's sötsura sås och jordnötssmör. svar: nej


















ÄR DU NYTTIG:
inte direkt
ÄR DU BLYG:
mindre än många andra skulle jag tro. försöker ge sken av att jag inte är så blyg och så blir jag stolt och modig istället.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
halv tio
VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
limbo. WOW!
VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Ocarina of Time


















HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
tre öl
HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
givetvis
JAG SOVER:
två meter över marken
VAD SA DU SENAST?
"definitely", det var så svårt att stava till att jag bara var tvungen att höra hur det lät
VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
ja, emmaboda och urkult. fantastiskt bra!
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
om det är nåt för mammaöron ringer jag henne. annars är det lite olika. ofta familjen.
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
öl och pepp
HAR DU SNYGGA SKOR:
ja
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
hej. till hamid på jobbet
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
ja
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
nej
HAR DU KÖRKORT:
ja
ÄR DU ENSAM NU:
ja. det är väl fler folk i lägenheten men det är inget jag märker av.
VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
spela spel hemma hos johan

fredag 26 augusti 2011

revolution på gång


min svägerska och jag tog en ölkväll igår. öl och jazz, öl och bob hund. bob hund var inte så bra som dom brukar. blev förvånad och lite besviken men ibland var det bra som fan och jag var full så jag var glad ändå. efterfest på klaffbron, taxi hem klockan tre. idag har jag ätit raggmunkar och gosat med hund och barn. träffat min hyresvärd, nu får jag bo där jag bor. känns bra men saker är ändå lite svajiga. ska gå på visning av en fyrarummare på måndag. vill egentligen inte ha den men vågar inte tacka nej. hoppas att nån barnfamilj och är där och tittar så att de får den istället. eller nån annan. annars bra lägenhet, tror jag. billig. kanske är nåt lurt med den.

har börjat jobba också. burger king. jag har skor jag får ont i fötterna av och för små jeans som skär in i höfterna på mig men annars är det okej. ska jobba om 40 minuter, sitter och laddar med ostbågar. har sovit fem timmar i natt och kommer ha det svinjobbigt. slutar klockan tre i natt. PEPPEN!
annars då?

måndag 22 augusti 2011

napp







köpte en stor påse haribo-nappar. nästan varenda en är min favoritsort! bara en äcklig cola-napp och några stycken med gul ring och röd plopp. ett par med lakritssmak (som ändå är okej). och så nästan hela påsen full med röd ring och grön plopp! snacka om att få napp.

hur gör man sen då?

torsdag 18 augusti 2011

ett rött stycke


30 min remaining.

i nuet

tvättar hos henette. just nu väntar jag på att se hur mina mögliga jeansshorts kommer se ut och lukta när maskinen snurrat färdigt om en liten stund. så jävla spännande.

tisdag 16 augusti 2011

nu låste det sig

så här mycket kan jag öppna min mun. håller mitt visakort lite käckt i närheten att jämföra gapet med, i brist på linjal eller tumstock.

alltså det är inte mycket. får max in tre fingrar på höjden, och då biter jag jävligt hårt i de två stackars fingrarna på kanten. min käke har låst sig. tror det började med en satans visdomstand som började värka häromdagen. och nu kan jag inte röra käken ordentligt.
inte mycket som kommer in där nu.

måndag 15 augusti 2011

på en matta i mitt rum

jag spillde just ut ett glas varmt vatten på joels matta. nu luktar det som blöt häst här inne. jag tycker det är lite konstigt och äckligt men egentligen mest mysigt. blöt hästmule <3

fredag 12 augusti 2011

spelet



spelfrukost med carcassonne, cigg och kaffe. fick största staden nånsin och kammade hem 99 poäng. vann i slutändan med 48 poäng. lööövely att slå bror min ibland! så får han inte vara så stursk jämt.
bild frår förritin

torsdag 11 augusti 2011

direkt från dagboken

Nyköping 10 aug 2011 kl.9

Tältade på en rastplats inatt. Gav upp liftandet vid 12 igårkväll. En snigel hade smugit sig in hos mig när jag vaknade. Han kanske blev avundsjuk på att jag bar mitt hus med mig. Jag lät honom stanna en stund.
Det är ett jävla sjå att ta sig hem, men urkult är den mest ångestbefriade festivalen jag varit på, så det är fett värt. Om jag kommer hem idag dvs. Hit the road (Jack)!




en smärre novell om de senaste dagarna:



först en senap- och äggmacka. kaffe och cigg på det. se ett avsnitt monster, är på nummer 56 nu, inte mkt kvar att se! så jävla jävla jävla bra är det. håller mig och ser max två avsnitt om dagen. vill inte att det ska ta slut men längtar ändå ihjäl mig efter att få veta hur det slutar. eh ja som det brukar vara med bra serier och böcker. alla vet.


men urkult då! urkult 2011 - den mest ångestbefriade festivalen någonsin. regn och grått och kallt och jag sov i min lilla sovsäck utan liggunderlag och kudde. och ändå var allt så himla bra. konstigt det där.
fick vila upp mig två dagar i nordingrå hemma hos per. klappa en mjuk hund och kolla på kunskapskanalen och ta bilen ner till bönhamn. se på stora tuffa vågor mot klippor. äta en smörgås översvämmad av kantraller. på den nivån alltså!
i onsdags ställde jag mig vid e4an och sträckte upp tummen i vädret. fick efter nån timme lift med en finsk man som skulle ner till stockholm för att bygga på en arena bredvid globen. han kunde inte mkt svenska men på vägen ner kunde han peka på flera broar som han byggt. sen blev jag avsläppt på Willys nånstans söder om stockholm. åt min matsäcksmacka bakom en container.
sen plockade en man upp mig som kunde ta mig till huddinge. han tipsade mig om att ta en buss till kungens kurva och ställa mig vid en mack. och så gjorde jag. buss 140 om jag inte minns fel. men den gick inte riktigt ända fram! så jag frågade busschauffören om nån bensinstation längs e4an, där folk kör söderut ifrån. han skulle precis ta rast, sa han, så han skjutsade ut mig till statoil mittemot ikea. och där satt jag vid utfarten i nära nog två timmar. en kvinna kom fram och ville ge mig pengar. (tog inte emot.)
till slut fick jag skjuts av en vänlig man från piteå som skulle till nyköping. vi satt och lyssnade på karlavagnen och pratade om vägarbeten, norrland, nyhetsflöden, kina och sånt. när vi kom till nyköping körde vi runt en stund och letade (åh vänliga man!) efter något bra ställe för mig att stå på. det blev en bensinstation som skulle stänga om en timme. vi tog en cigg ihop och sen åkte han iväg.
stod på en jävla massa olika ställen där i utkanten av nyköping men fick inte nån skjuts på en och en halv timme, så då slog jag upp tältet vid en parkeringsplats. sov ganska dåligt. klev upp klockan nio. första bilen som stannade den dagen var en röd pontiac, var sjukt nära på att åka tillbaka till stockholm bara för att få åka i den. men det gjorde jag inte.
en budkille gav mig skjuts till norrköpings centralstation. och då gav jag upp och la 350 spänn på en tågbiljett. fick sitta bredvid en butter tonåring som luktade ko och svett. liftade sammanlagt 80 mil. kände mig lite misslyckad som till slut använde mig av kollektivtrafiken, men jag kom i alla fall hem till malmö, och det var ju lite det som var målet.

onsdag 10 augusti 2011

HEMMA

tänkte skriva nåt bra om vad jag har gjort på sistone men så såg jag den här videon och tänkte att så här kan jag också ha det. fast minus guldnougaten. och jag har rökt ganska mkt de senaste tio dagarna. men annars exakt så!





jag återkommer.

tisdag 2 augusti 2011

ny stad

nu är jag i västerås, här har jag aldrig varit förr! men här bor alexandra och här ska jag sova en natt. imorgon sätter vi oss i bilen och kör upp till näsåker för att gå på festival. peppad på bil, peppad på kuststräcka, peppad på att bada någonstans där vi känner för det. URKULT 2011! tjoho!

måndag 1 augusti 2011

back on track

kom tillbaka från emmaboda igår. jag känner mig lite så här



och imorgon åker jag till urkult! tjoho!