onsdag 29 februari 2012

1 mars

jag vet att jag har försummat dig bloggen
men imorgon flyttar jag in i en ny lägenhet
jag har längtat så mycket
och jag ville bara berätta.


vi ses igen på trelleborgsgatan! peppen!

söndag 19 februari 2012

kattvän

jag har några sår på min hand. små rivmärken. jag träffade en katt för ett par dagar sen. jag var hemma hos oscar och camilla för oscar skulle vara så snäll och ge ett brädspel till mig! det blev två, lord of the rings och så drakborgen som vi spelade igenom ett par gånger. vilket fantastiskt knäppt spel det är.
men camilla och oscars katt då, nu minns jag inte vad hon heter men det är en väldigt mjuk och tuffsig vuxen kattdam. hon kommer med presenter åt besökare. jag fick en vit papperstuss som hon kom smygande med i hallen. hon la sig ner på golvet och krafsade till sig uppmärksamhet och så såg hon länge på mig. hej hej!
såren på handen fick jag när hon rev och bet mig. men hon leker bara när hon gör så, för titt som tätt slickar hon där hon rivs, "jag menar inget illa! är snäll!". gulligaste katten. som alldeles snart får en liten människolillasyster eller lillebror.

tisdag 14 februari 2012

nästa anhalt

jag har inte skrivit här på bloggen om årets kanske bästa grej. jag ska flytta in i min egna lägenhet den första mars! i alla fall får jag tillgång till den då, men jag ska trixa som så att jag hämtar nyckeln då och åker till öland samma dag för att hämta lite stora möbler som är mina samt det viktigaste, största av allt: sängen. jag ska ha en säng.
jag har sen i juni sovit nästan varenda natt i soffan.
nu får jag tillbaka min säng. och min kille ska sova bredvid.

torsdag 9 februari 2012

myglare

min dator är en fuskis. när jag klickar på "visa skrivbordet" minimeras några fönster varteftersom (det går ganska långsamt) och sen lägger den av. då får jag klicka igen, pusha på lite, och så får jag upp skrivbordet.

onsdag 1 februari 2012

solen skiner, himlen är blå

jag mår så jävla bäst! jag är kär och mätt och pigg och pepp! hej!